ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΒΟΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο


Η επιτυχία μιας μόνωσης δεν είναι θέμα τύχης, αλλά μόνο θέμα γνώσης.


ΕΤΑΙΡΙΑ
η εταιρειας μας δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κατασκευαστικό και εμπορικό τομέα της μόνωσης και των συναφών με αυτήν έργων με έδρα τον Βόλο καλύπτει όλη την κεντρική Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε και εκτελούμε έργα στεγάνωσης,θερμομόνωσης και ηχομόνωσης  κτιρίων , απο θεμελίωση έως και την οροφή, σε κάθε τύπο οικοδομής παλαιάς η καινούργιας. Στα μονωτικά μας έργαπεριλαμβάνονται εφαρμογές μεμβρανών  ασφαλτοπάνων , τσιμεντοειδών , επαλειπτικών , στεγανωποιήσεων αρμών τσιμεντενέσεων  , ρητινέσεων  κλπ.
Επίσης συντηρούμε και αποκαθιστούμε την μόνωση σε κατασκευές με παλαιές και ανεπαρκείς μονώσεις  αναλαμβάνοντας και τα συναφή έργα υποστήριξης των επεμβάσεων.
Η εταιρεία μας έχει πολύχρονη πείρα σε επεμβάσεις όλων ειδών, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένα συνεργεία
.
Προτείνουμε και χρησιμοποιούμε μονωτικά υλικά ποιότητας  ελληνικής και διεθνούς προέλευσης από όλες τις αναγνωρισμένες εταιρείες παραγωγής ,εξειδικεύοντας την επιλογή τους με βάση τις ειδικές απαιτήσεις κάθε έργου.

Το αποτέλεσμα των εργασιών μας πιστοποιείται πριν από την παράδοση του έργου η δε συνέπεια και ποιότητα είναι παράδοση της εταιρεία μας. Σκοπός είναι η επιτυχής εφαρμογή των επιλεγμένων λύσεων κατά 100% εφόσον στην μόνωση δεν επιτρέπεται η ελάχιστη αστοχία ,καθώς κάτι τέτοιο αχρηστεύει ολόκληρο το μονωτικό έργο.
Η ευθύνη της εταιρείας είναι έλεγχος,και  καλή εφαρμογή για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον , εγγύηση προιόντων μονώσεων για 25 χρόνια πιστοποιημένη .

Η Εταιρεία ΘΑΝΟΣχρωμα-μονωσεις δραστηριοποιείται από το 1991 σε έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς που άπτονται των κατασκευών, τον τομέα της μόνωσης δωμάτων (ταρατσών).

Η υψηλή της εξειδίκευση, τα καταρτισμένα στελέχη της, οι πιστοποιημένες διαδικασίες που ακολουθεί, η εξουσιοδότησή της από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μονωτικών υλικών είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της εταιρείας ΘΑΝΟΣ
χρωμα-μονωσεις που ξέρει να διευθετεί κάθε πρόβλημα.

Γι’ αυτό μπορεί και δίνει γραπτή εγγύηση για 100% στεγάνωση και θερμομόνωση δωμάτων.


Πολιτική Εταιρείας

Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του αλλά και κάθε λύση πρέπει να είναι ριζική!

Γι’ αυτό και η εταιρεία ΘΑΝΟΣ
χρωμα-μονωσεις  έχοντας πείρα ετών σε πλήθος συναφών απασχολήσεων προτείνει ολοκληρωμένη αντιμετώπιση που ξεκινά από ενδελεχή μελέτη με βάση τα αρχιτεκτονικά σχέδια του κτιρίου και επεκτείνεται ως τον συμβουλευτικό μας ρόλο, πριν και μετά την αποπεράτωση των εργασιών μόνωσης.

Μόνο έτσι άλλωστε μπορούμε να εγγυηθούμε πλήρως την ασφάλεια και την μακροβιότητα της κατασκευής σας από πιθανούς ή απρόβλεπτους παράγοντες.

Δεν αρκεί να γνωρίζεις τα πάντα για τη μόνωση.

Πρέπει να μπορείς να τα εφαρμόζεις ξεχωριστά για κάθε περίπτωση.

Και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργείς άλλα προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο, όντας παράλληλα συνεπής, στο πλαίσιο εφικτών λύσεων, με τις αισθητικές απαιτήσεις του καταναλωτή, είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για επαγγελματία αρχιτέκτονα είτε για τεχνική εταιρεία.

Σκοπός της εταιρείας είναι να κερδίσει μέσα σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά, την εμπιστοσύνη του κάθε υποψηφίου πελάτη της.

Αυτό το έχει πετύχει με τις ασυναγώνιστες τιμές που προσφέρει, τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιεί, το ευρύ της πελατολόγιο, την άψογη συνεργασία και συνέπεια που την διακατέχει, με το σεβασμό των απαιτήσεων του εκάστοτε πελάτη και με την αποτελεσματική-οριστική επίλυση του προβλήματος.

Τα 2
4 χρόνια ζωής της εταιρίας μας είναι η απόλυτη εγγύηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας .Δεν είναι επίσης τυχαίο οτι τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία εμπιστεύονται τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας.
Ένα όμως θεμελιώδες στοιχείο της εταιρίας , και δεν έχει αλλάξει και είναι η πολιτική της ποιότητας, της παραγωγικότητας και της τιμιότητας, πολιτική την οποία χάραξε ο ίδιος ο ιδρυτής της

Γιατί, η επιτυχία μιας μόνωσης δεν είναι θέμα τύχης, αλλά μόνο θέμα γνώσης.Επιστροφή στο περιεχόμενο